Edit. Nyt tämän voi jo postata ilman että antaisin ylimääräisiä vihjeitä salaiselle leivontaystävälleni. Hän on saanut ja postannut viimeisen paketin ja arvannut oikein lähettäjänkin ;)
Puolukka-fudgetoscakakku
Taikina:
2 munaa
11/2 dl fariinisokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 1/2 dl puolukoita
1 pss Dr. Oetker Fudge Chunks
100 g voisulaa
Tosca:
3 pss (150g) erilaisia manteleita: lastuja, kokonaisia ja rouhetta
150 g voita
1 1/2 dl sokeria
3 rkl vehnäjauhoja
3 rkl kermaa
Taikina:
Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon puolukat ja fudge- rakeet. Sekoita jauho-puolukkaseos varovasti muna-sokerivaahtoon. Kääntele voisula nopeasti joukkoon. Kaada seos vuokaan (halk. n.22 cm). Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.
Tosca:
Puolita kokonaiset mantelit. Laita voi, sokeri, jauhot ja kerma pieneen kattilaan. Lämmitä seosta kunnes se kiehahtaa. Lusikoi manteliseos esipaistetun pohjan päälle. Jatka paistamista uunissa, kunnes pinta on kauniin värinen.
NAM!!! Tätä on testattava. Kuulostaa älyttömän hyvältä!!!
VastaaPoistaTämä todella on hyvää. Kiitos kun kävit!
VastaaPoista