keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joulunamuinen paketti

Tänään sain joulunmakua paketin muodossa. Salainen parinihan se lähetti kierroksen toisen paketin. Paketista löytyy reseptejä Rommi-rusinafudgeen, piparitryffeliin ja joulusuklaaseen. Joulusuklaaseen tulee paketista löytyviä appelsiinikrokanttisuklaata ja appelsiininkuoripaloja. Näitä en voi itse syödä, joten tämä resepti menee muille lahjaksi. Mukana on pusseja, joihin suklaat voi pakata. Piparitryffelit kuulostavat erittäin mielenkiintoisilta, joten se taitaa olla yksi joulun ajan herkuista, joita löytyy meidänkin pöydästä. Rommi-rusinafudgekin saattaa ehtiä kokeiluun jossain välissä. Tämän (ja joulusuklaan)  reseptin kokeilua varten paketissa on rusinapaketti. Paketista löytyy myös parini lempiteetä. Kysymykseesi vastaus: kyllä olen teen ystävä. Juon mielellään vihreäta ja valkoista teetä yksistään tai miedoilla mausteillakin maustettuna. Tämä tee on hieman mausteisempaa makuuni, mutta kyllä tämä juotua tulee, jos haudutan sitä vain hetken :) Kaakaosta pidän myös, mutta sitä tulee harvemmin juotua. Kiitos siis kaakaopusseistakin.


Kiitos sinulle parini tästä jouluisesta makeispaketista ja joulun iloa ja lämpöä sinulle!

9 kommenttia:

 1. Makea teemapaketti !

  Joulun aikaan on aika ymmärrettävää, jos joku tuiki tärkeäkin asia paria ajatellen (kysely) unohtuu paketteja kootessa....onneksi on 'lahjojen' sesonki parhaimmillaan, niin tavallaan mikään paketin tuote ei mene välttämättä hukkaan !

  VastaaPoista
 2. Näinhän se on. Ja ainahan muulloinkin voi antaa toisille sen mitä ei itse tule käytettyä. :)

  VastaaPoista
 3. oj ja voih...kuulostavat niin ihanilta nuo saamasi reseptit...Mukavaa joulunalusaikaa Sinulle Minttu!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, jotusu. Samoin ihanaa joulua sinulle!

  VastaaPoista
 5. Oivoi olipas nyt noloa! Tein ihan paperille lapun mitä ei saa laittaa pakettiin ja mitä saa, mutta ajatukseni eivät sisäistäneet että appelsiini on todentotta sitrushedelmä! Olen pahoillani tästä, toivottavasti löydät noille hyvän jatkopaikan! Fudgeja suosittelen tekemään, ne on helppoja ja koukuttavan hyviä :)

  VastaaPoista
 6. Ihana paketti saapunut tännekkin =) Hyvää Uuden Vuoden odotusta!

  VastaaPoista
 7. Kiitos parini! Nyt on jokaista ohjetta kokeiltu. Sattuuhan sitä. En minäkään hoksannut kyselykaavaketta täyttäessäni, että olisin voinut hieman yksilöidä kartettavia aineita. Mutta mitään vahinkoa ei ole tapahtunut. Itsehän tiedän mitä suuhuni laitan :)

  redrose: Kiitos! Hyvää tätä kuluvaa uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 8. Hieno paketti, vaikka osaa herkkusta lähtee eteenpäin ;)

  VastaaPoista
 9. Niinpä. Aina ei kaikkea tarvitse yksin syödä :)

  VastaaPoista