maanantai 20. tammikuuta 2014

Tammikuun paketti.

Tänään saapui kotiovelleni postityttö odotettu paketti ja päivän muut postit sylissään. Onneksi oli heti aikaa avata paketti ja tutkia sisältö. Tammikuuhan on sovitusti makeaton kuukausi (ainakin paketin sisällön suhteen). Itse olen kyllä joutunut hieman lipsumaan pyöreiden useaan kertaan juhlimisen takia. Mutta vain hieman, ainhan voi valita pöydästä suolaistakin vaihtoehtoa. Valitettavasti osa tarjoiluista on jäänyt kuvaamatta. Osan olette jo täällä blogissa nähneet tai tulette näkemään.
 No niin. Makeaton paketti siis sisälsi kirjeen lisäksi reseptit:

                  - juustobriossit
                  - kinkkuskonssit
                  - feta-pinaattipasteijat

Mitään näistä en olekaan vielä testannut, joten suolaisia pikkuleivonnaisia siis luvassa. Tuolta kivasta säilytyskorista kurkistaa maustepusseja: yrttisuolaa, paprikaa ja persiljaa. Niiden kyljessä kyhjöttää katseilta piilossa leivinjauhetta ja kuivahiivaa. Esille ovatkin hypänneet erikoisvehnäjauho ja italian kartonkinen leivosvuoka. Ja tuo punainen salaisuus... Se on parini lähettämä synttärilahja! Kiitos muistamisesta! Tällainen kirja sieltä tuli.Mintun makuun ovatkin monenlaiset itse tehdyt pikkuleivät. Ja huomatkaa tästä kirjasta löytyy myös niitä makeattomaan tammikuuhunkin sopivia keksejä, joten sekin sujahtaa sopivasti teemaan. Tästäpä saan nyt opiskeluiltani jälkeiseksi illaksi lukemista. Oikein lämmin kiitos!

Ja vielä yksi erityiskiitos parikseni paljastuneelle Linnealle Linnean herkkukodosta. Kiitän nyt jokaisen paketin kohdalta huomaavaisuudesta, jota olet osoittanut lähettämällä paketit ihan kotiovelle asti. Mukavaa talven jatkoa sinulle! Itse olen niin vilukissa että värjöttelen mieluummin sisällä villasukat tiukasti jalassa kun mittarin lukema laskee kahdenkymmenen tienoille. Silloin on mukava nauttia kupponen kuumaa ja suunnitella mukavia leipomisia. :)

10 kommenttia:

 1. Hieno paketti ja ihana lahja! :)

  ~ SLY25 emo

  VastaaPoista
 2. Sinulla on ollut todellakin hyvän paketin koonnut pari! Kirja näyttää houkuttelevalta. Komppaan ajatusta, että teet sieltä parit testikeksit meidän kaikkien iloksi...

  VastaaPoista
 3. Hienon paketin olet saanut ja herkullisen kuuloisia reseptejä =) synttärilahjakin on ihana =) myöhästyneet onnittelut!

  VastaaPoista
 4. ONNEKSI OLKOON merkkipäivän johdosta!

  VastaaPoista
 5. Onnea Syntymäpäivä sankarille. Toivottavasti nähdään suolaisten keksien ohjeita sinun blogissa. Juustobriossit resepti kävisi minunkin repertuaariin. Paketti on nappi makeattomaan Tammikuun teemaan.

  VastaaPoista
 6. ONNEA PALJON!!! Ja niin hienon paketin olet kyllä saannut!!!!

  VastaaPoista
 7. Kiitos onnitteluista! Samaltahan tuo tuntuu kuin vielä viime vuoden puolella, vaikka vuoden vaihtumisen myötä siirryin myös seuraavalle kymmenelle ;) Kyllä, olen samaa mieltä että hienon paketin sain. Osaatteko vinkata mitä tuollaisessa "korissa" voisi säilyttää? Tällä hetkellä tuo nököttää tyhjänä keittiöni sivupöydällä sulostuttamassa päiviäni.

  VastaaPoista
 8. Onnea! Ja kiva paketti :) Tuolla pussukassahan voisi säilyttää esim. leivontamuotteja, kääreellisiä namuja tai kylpyhuoneessa jotain pieniä rasvoja yms. :)

  VastaaPoista
 9. Mukava että paketit on miellyttänyt :) Oli mukava olla parisi. Täällä etelässäkin eilen oli -21°c. Ja tänään olen rentoutunut kuumakivihieronnassa ja sen kunniaksi vaan makaan kotona lämpimässä koko illan :)

  VastaaPoista