Kahvihyytelöllä koristeltu suklaajuustokakku
8 annosta
Ainekset
15 Digestive-keksiä
1 rkl kaakaojauhetta
75 g sulatettua voita tai margariinia
Täyte
300 g valkoista suklaata
1/2 dl maitoa
2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 prk rahkaa
200 g Philadelphia-juustoa, maustamaton
1 dl Dansukker Tomusokeria
Hyytelö
3 dl kiehuvaa vettä
2 rkl pikakahvijauhetta (esim. Nescafe)
2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
2 rkl rommia
1 rkl kaakaojauhetta
75 g sulatettua voita tai margariinia
Täyte
300 g valkoista suklaata
1/2 dl maitoa
2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 prk rahkaa
200 g Philadelphia-juustoa, maustamaton
1 dl Dansukker Tomusokeria
Hyytelö
3 dl kiehuvaa vettä
2 rkl pikakahvijauhetta (esim. Nescafe)
2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
2 rkl rommia
Murskaa keksit ja sekoita keksimurska kaakaojauheen ja sulatetun rasvan joukkoon. Painele seos irtopohjavuokaan.
Sulata suklaa maidon kanssa kattilassa. Lisää Hyytelösokeri Multi, kuumenna kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia.
Vatkaa rahka, tuorejuusto ja tomusokeri kuohkeaksi. Sekoita jäähtynyt, mutta vielä juokseva suklaaseos joukkoon. Kaada vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa.
Sekoita pikakahvijauhe kiehuvaan veteen. Lisää Hyytelösokeri Multi ja keitä puoli minuuttia. Lisää rommi. Anna jäähtyä hetki ja kaada seos täytteen päälle vuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa tarjoiluun asti. Tarjoile kakku mielellään marjojen tai hedelmien kera.
Sulata suklaa maidon kanssa kattilassa. Lisää Hyytelösokeri Multi, kuumenna kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia.
Vatkaa rahka, tuorejuusto ja tomusokeri kuohkeaksi. Sekoita jäähtynyt, mutta vielä juokseva suklaaseos joukkoon. Kaada vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa.
Sekoita pikakahvijauhe kiehuvaan veteen. Lisää Hyytelösokeri Multi ja keitä puoli minuuttia. Lisää rommi. Anna jäähtyä hetki ja kaada seos täytteen päälle vuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa tarjoiluun asti. Tarjoile kakku mielellään marjojen tai hedelmien kera.
Reseptin on laatinut
|
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti