lauantai 18. maaliskuuta 2017

Maaliskuun paketti siemenaiheella


Sain jo viikolla pakettini, mutta ensin kiireen takia en ehtinyt sitä tänne laittamaan. Torstaina kävin silmälääkärissä ja sen seurauksena silmät ovat olleet valonarat ja kipeät, joten paketti sai edelleen odotella vuoroaan. Nyt pikaisesti yritän jotain kirjoittaa, ennen kuin on pakko lopettaa.

Paketti oli hyvin teeman mukaisesti koottu ja runsas. Paketin koon nähtyäni ehdin jo ihmetellä,miten saan sen kotiin kuljetettua. Onneksi se mahtui kuitenkin reppuuni ja sain sen bussin kyytiin kannettua. Yleensä kuljen kauppaan autolla, mutta hain tällä kertaa paketin työpäivän aikana.
Ohjeita: Gluteenittomiin siemenleipiin (2kpl), lohi- ja tofukääröihin
lapsille Dumle lime- karkkeja (ilahtuivat ja kiittävät)Riisi-maissileipiä iltapalavinkiksi, gluteenittomia kaurahiutaleita siemenleipäänSeesaminsiemeniä kääröihin, Salaattisekoitusta ja auringonkukan siemeniä siemenleipään, yrttiseosta, maustepippuria ja timjamia. Erityisesti timjamia (muiden "välimeren" yrttien ohella) kuluu paljon.Mulperihilloa (uusi tuttavuus), basilikapestoa iltapalavinkkireseptiinErilaisia siemeniä kasvatettaviksi ja taimiruukkuja.


Kiitos paljon paketista!

4 kommenttia:

 1. Ihana paljon tarvikkeita sisältänyt paketti =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. En huomannut kiittääkään erityisesti noista molemmista krassin siemenistä. Olen monesti halunnut näitä saada, mutta ovat jääneet kasvattamatta. Nyt tarvitsee ostaa enää multaa ja laittaa ruohot ja krassit kasvamaan. Kukkakrassit saavat odottaa vielä ensi kuun loppuun 😊

   Poista
 2. Oho, todella ihanan monipuolinen paketti! :)

  VastaaPoista