Mustikkamurupiirakka
6 dl hienoa gluteenitonta jauhoseosta
1 tl soodaa1 tl vaniljasokeria
3 dl sokeria
250 g voita sulatettuna
1 kananmuna
2,5 dl piimää (/kermaviiliä/maustamatonta jugurttia/rahkaa)
4 dl (pakaste)mustikoita
1. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon sulatettu voi. Nypi murumaiseksi. Nosta taikinasta kolmasosa toiseen kulhoon myöhempää käyttöä varten.
2. Lisää suurempaan taikinamäärään kananmuna ja piimä. Sekoita taikina tasaiseksi.
3. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle. Ripottele päälle mustikat.
4. Ripottele päällimmäiseksi murumainen taikinaseos.
5. Paista 200-asteisessa uunissa n. 30 min.
Vesi kielellä...linkitän SLY36 elokuun osioon!
VastaaPoistan-h
http://originaalisly.vuodatus.net
Näyttää kyllä niin herkulliselta että olisimpa siellä :D nam!
VastaaPoistaT:Slysi
Herkullisen näköinen 😊
VastaaPoistaHerkullisen näköinen 😊
VastaaPoistaSitä se olikin.
PoistaNam! Näyttää hyvältä :P
VastaaPoistaKylläpäs alkoi tehdä mieli mustikkapiirakkaa :)
VastaaPoista