lauantai 5. maaliskuuta 2016

Sly 34 maaliskuun paketti

Eilen sain minäkin viestin automaattiin saapuneesta paketista. Tänään sitten ehdin hakemaan paketin. Parini oli koonnut paketin toiveideni mukaan pääsiäisaiheisena. Mukana oli useita ohjeita, joista valita sopivimmat. Onneksi mukana oli myös sitruksettomiakin vaihtoehtoja. Tiedän, että sitruksiset maut kuuluvat pääsiäiseen ja pitäisin niistä kyllä, mutta allergiani takia en oikeasti voi syödä pientäkään määrää. Onneksi toinen pääsiäiseen kuuluva raaka-aine sopii ainakin vielä myös minulle, nimittäin suklaa :) Ja onneksi pääsiäisen herkuissa löytyy vaihtoehtoja, joita voi syödä.Paketissa on siis aineita valittuihin resepteihin. Hiivaa, maitosuklaata, inkivääriä, vaniljasokeria, liivatetta, fariinisokeria ja kaurakeksejä. Lisäksi Aurinko-kortti ja pääsiäissuklaata.
Ohjeita:
Aurinkoinen juustokakku (tätä varmaan täytyy soveltaa meille sopivammaksi)
Suklaiset minimuffinit
Pääsiäispuput (pullat)
Pääsiäiskranssi
Persikkapiirakka (tämä on jo valmistumassa)
Mämmi-sitruunarahkapiiras

8 kommenttia:

 1. Ihana paketti ja runsaasti reseptejä =) Mango ja persikka sopivat hyvin pääsiäiseen väreiltää ja mauiltaan joten niistä voi vaikka mitä tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mango on ihan huippu raaka-aine! Se Mango-passionjuustokakun ohje, jonka lähetit viime pääsiäisen alla, on ihan loistava! Siitä tuli meillä heti suosikki :)

   Poista
 2. Mainio teemapaketti!
  Maukkaita reseptejä!
  n-h
  http://nami-hiiri.vuodatus.net

  VastaaPoista
 3. Kiva jos paketti miellytti. :) Sitruksen saa varmaankin korvattua jollain, tai jätettyä pois :) Olen ollut itse myös allerginen niille joskus ja siksi ajattelin että ohjetta muokkaamalla saat niistäkin jotain aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi muita sopivia ohjeita on ettei muokkaamista edes tarvita :).

   Poista
 4. Oikein kirjaantuneena yritän kommentoida. Kivan paketin sinäkin sait, sitruksen voi hyvin jättää resepteistä käyttämättä, mutta suklaata ei;)

  VastaaPoista
 5. Kyllä mausteena käytetyn sitruksen voi jättää pois, mutta jos se on pääraaka-aine, tarvitaan suurempaa muokkausta reseptiin.

  VastaaPoista