tiistai 19. tammikuuta 2016

Sly33- kierroksen viimeinen paketti

Mukava sähköpostiviesti ilmestyi puhelimeeni illalla. Sly 33- kierroksen emo sieltä ilmoitteli saapuneesta paketista. Olinkin jo ehtinyt pikkuisen toivoa, että paketti olisi tullut iltaan mennessä, jotta voisin napata sen samalla kun olen kotiin palaamassa. Nyt on pakkasella sellaisia lukemia, ettei haluaisi kovin monesti nenäänsä ulos pistää. 

Paketista kuului kolahtelua tai kilahtelua. Hieman minua jännitti avata, mikä kilahtelun syyksi paljastuisi. Mikään ei kuitenkaan ollut rikki ja äänen aiheuttajaksi paljastui pieni vuoka ja siihen osuva silikoninen suti. Mukavan kokoinen vuoka pienille paistoksille tai lisäkkeille. Sutia aina tarvitaan ja entinen onkin jo vaihdon tarpeessa. 

Mukana oli hauska kortti liskosta. Itse en niin välitä kyseisistä eläimistä, mutta saatan kyllä katsella niitä kortista :) 
Kortin alta näkyy hieman kirjaa jonka sain. Kirjassa on vinkkejä vaikka lasten synttäreille. Mukana on eri teemoja mm. joulu, halloween ja pääsiäinen. Synttäreitä on tosiaan tulossa kevään aikana, joten ehkä niiden tarjoilussa näy jotain kirjan vinkkejä.

Ja vielä lopuksi makeaa. Olen sitä mieltä, että useinmiten "vanhassa vara parempi". Monesti uutuus karkit häviävät kirkkaasti "vanhoille" hyville, jotka säilyvät vuodesta toiseen suosikkeina. Niinpä monet Fazerin karkit ovat myös minun suosikkejani. Yksi niistä on Fazerin parhaat ja erityisesti "kissakarkit". 
Ai niin meinasi ihan unohtua. Pakettieni lähettäjäksi paljastui sitruunamelissa. Enpä osannut ollenkaan arvata! Ilmeisesti aiemmassa paketissa sitruuna-limekeksit olisivat olleet jonkinlainen vinkki? Kiitos sinulle kierroksesta ja vielä erikseen tästä paketista. Lähettämäsi Porkkana-linssikeiton ohje on ollut jo usein käytössä. Juuri ostin lisää linssejä että saadaan taas keittoa :) Mukavaa talven jatkoa ja kevään odotusta sinulle!


Seuraavalle kierrokselle ilmoittautuminen on käynnissä. Jos sinua kiinnostaa toisen ilahduttaminen ja mukavien pakettien saaminen kannattaa kurkata tänne. Ja uusille tiedoksi: mukaan voi lähteä vaikkei sinulla blogia olisikaan.

2 kommenttia: