torstai 17. joulukuuta 2015

Jotain kimaltavaa, jotain jännittävää

Näin joulun alla postitontut ovat hyvin kiireisiä. Useita pienempiä ja isompia muistamisia on liikkeellä läheisille, ystäville ja tutuille. Monet silmät kirkastuvat näiden saapuessa saajilleen. Lämmin halaus saapui minunkin luokseni emon ja sly-ringin muistamisen muodossa. Jännitys pakettia avatessa on aina kiva tunne. Ensimmäisenä kannen alta paljastui hieno joulupukki-kortti, joka lepäsi ihanalla kimaltavalla silkkipaperipedillä. Jo tämä kauneus sai ilon pilkahtamaan.
Paperia rapistellessani ihan nätisti, ettei vain repeäisi, pienin nappasi joulupukki-kortin ihasteltavakseen. Paperin alta löytyi kaikkea kivaa jotka varmasti tulevat käyttöön. Jos joku pitää nostaa ykköseksi, niin olisikohan se tuo maustesetti. Siinä on hibiskussuolaa, (ilmeisesti) unikonsiemeniä, ruususuolaa, laventelia, tsatsikimaustetta, randenpulver? ja kurkumaa. Tosi mukava päästä kokeilemaan jotain laventelista ja hibiscussuolasta, jotka ovat uusia tuttavuuksia. Joku varmaan voi auttaa tuon randenpulverin selvittämisessä. Mitä se on ja mihin sitä käytetään?

Paketin muut tuotteet ovat Toblerone-suklaa (crispy coconut), kakun kuorrute, jouluaiheinen suklaamuotti ja vaniljamylly.

Oikein lämmin halaus kiitokseksi tästä ihanasta paketista!


4 kommenttia:

 1. Hauska, että posti tuli ehjänä perille, niin voit hyödyntää jo ennen merkkipäivää. Nythän on leivonnan/kokkauksen kulta-aika.
  Randen = punajuuri, väriä ja mietoa makua antamaan. (Värjäsin sillä tänään rosollin kerman, kuva omassa blogissa.)
  Terkuin n-h SLY33 emo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punajuurijauhe pääsi jo eilen kokeiluun lasagnen jauhelihakastikkeeseen.

   Poista
 2. Onnea jo etukäteen täältäkin! :)

  VastaaPoista