perjantai 25. heinäkuuta 2014

Mustikkasemifreddoa ja mansikka-suklaajäätelöä

Vaikka kesän lämpimimmät kelit ovat vielä jääneet tulematta, voi jäätelöillä toki herkutella. Kokeilin K-ruoka.fi:n ohjeella mustikkasemifreddoa ja Dansukker:n ohjetta käytin myös mansikka-suklaajäätelön pohjana. Mustikkasemifreddo oli todella hyvää. Kardemumma toi oman kivan lisänsä tähän jäätelöön. Vaniljajäätelön parina se olisi varmasti erityisen maistuvaa. Tätä teen varmasti toistekin. Mansikkajäätelö ei ihan onnistunut mieleni mukaan. Ilmeisesti jäätelömassa oli kuitenkin liian lämmintä suklaarouheen lisäämiseen, koska se hieman sekoittui mansikkajäätelöön. Olisi varmasti ollut parempaa, jos maut olisivat pysyneet erillään. Noh, kaikesta oppii. Parempi onni ensi kerralla. Näihin käytin sly-parini lähettämää glukoosisiirappia ja kertakäyttöisiä söpöjä kuppeja. 
P.S Näitä olen kokeillut ja myös tänne blogiin luonnokseksi kirjoittanut jo kesäkuussa. Hieman lomailu on viivästyttänyt blogiin julkaisua.

3 kommenttia:

  1. Herkullista varmasti ja ihanan viileää näillä helteillä =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommenteistanne. Kyllä nyt kaikki viilentävät keinot ovat käytössä. Itse kyllä nautin kun ei tarvitse palella ja valoa riittää.

    VastaaPoista