lauantai 12. marraskuuta 2016

Sly37- kierroksen ensimmäinen paketti

Keskiviikkona sain jo postin ilmoituksen saapuneesta lähetyksestä, mutta nyt pääsen vasta istahtamaan koneelle sen verran että saan tämä blogiinkin kuitattua.Paketti sisälsi ohjeet Mutakakkusandwicheihin minttusuklaatäytteellä ja intialaiseen Burfi- makeiseen sekä minttusuklaan ensin mainittuun ohjeeseen, pistaasipähkinät toiseen ohjeeseen ja lisäksi Fazerin suklaakuorrutteisia karpaloita. Kiitokset! 

Parilleni: Ei huolta. Uskoisin, että suklaa on turvallista käyttää. Pakkaukseen täytyy merkitä kaikki allergisoivat aineet, jos tuote on valmistettu tiloissa, joissa valmistetaan allergisoivista aineksista tehtyjä tuotteita, vaikka itse tuote ei niitä sisältäisikään sillä jotkut ihmiset saattavat saada todella vaarallisia oireita nauttiessaan pieniäkin määriä allergisoivia aineita. Itse en saa hengenvaarallisia oireita, joten uskallan kokeilla :)

Ainakin ensimmäinen ohje menee heti isänpäivänä kokeiltavaksi. 

1 kommentti:

  1. Kaikesta päätellen parisi on lukenut sinun 'kyselyn' huolella. Se on oikein. Käyttäjien on aina hyvä lukea tuoteselosteet tarkasti ja seurata tehtaiden antamia vinkkejä/huomautuksia.
    n-h

    VastaaPoista