sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria

Tällainen haaste (joka muuten on alkujaan lähtöisin tipulassa- blogista ) minua odotti Ryytimaan Minnan blogissa:


HAASTE: Ilahduta bloggaajakaveriaSäännöt ovat yksinkertaiset:
- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)

Katsotaan, kuinka moni bloggaajakaveri ilahtuu! :)

HAASTAN:
Hannan
Minnan
Kaisun


Lisätkää kommentti tähän postaukseen, niin tiedän ketkä lähtevät mukaan.

Tämä ilahdutusasia oli kiva näin sairastelujakson keskelle. Pientä ilahduttamista meistä jokainen aina toisinaan kaipaa.

6 kommenttia:

 1. Kiitos minttu!
  Olin ihanasti yllättynyt ja ilahtunut haasteestasi. Olen jo vastaanottanut ko.haasteen Pikku Akalta ja lähtenyt mukaan tähän piristävään ilahdutusjuttuun. Sieltä blogistani se jo löytyykin. Laitetaan ilo kiertämään.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee. Osallistuminen on tosiaan vapaaehtoista. Pitääpä, Kaisu, tutkia blogiasi vielä tarkemmin :). Olen vain Facebookin kautta lukenut kirjoituksiasi.

   Poista
 2. Oi kuinka hauskaa, että lähdit mukaan. Pitää alkaa miettiä jotain ilahduttanut nyt sinulle.

  VastaaPoista
 3. kiitos ilahdutuksesta! yritämpä lähteä mukaan tähän. Iloa tarvitsee aina. :)

  VastaaPoista
 4. Anteeksi myöhäinen vastaaminen :) Kiitos tästä, mielelläni lähden mukaan! Pienet muistamiset ilahduttavat aina :)

  VastaaPoista
 5. Hei. Tämä oli ihana yllätys! Tottakai lähden mukaan. On vain ollut hirveän kiireinen kevät, etten ole blogissanikaan ehtinyt käydä. :)

  VastaaPoista