perjantai 25. heinäkuuta 2014

Viilentävät juomat sly27- kierroksen viimeinen paketti

Tämän ringin viimeinen paketti saapui eilen ja se sisälsi kaikkea kivaa. Jo ennen avaamista tiesin että sisällä on jotain mausteista. Sisältä paljastui siis maustettua (kaneli, inkivääri ja kardemumma) luomu teetä. Parini oli tehnyt ulkomaanmatkan ja tuliaisina oli monia minulle ennestään tuntemattomia tuotteita ja pikkuiselle ihanan pehmeä ja kaunis mekko-body-sukkahoususetti. Kuvasta näette yksittäispakatut kaakaopussit (eri makusina), persikka-päärynä-hunajajääteetiivistettä, kivoja pillejä, joita olen nänyt monissa blogeissa rekvisiittanakin ja koristeluun tarkoitettuja perhosia. Oikein lämmin kiitos kaikesta parini Maria Marian pienestä leipomosta! Kaakaoita ja jääteetä on jo maisteltukin ja hyvin tekivät kauppansa. Mekosta olen samaa mieltä kuin kirjoitit kirjeeseen eli parempi tämä isompi koko. Pieniä vaatteita onkin tällä hetkellä ihan kivasti. Mukavaa kun on jotain uutta kivaa sitten myöhemminkin.




Kuvasta unohtui vielä kirje ja ohjeet. Sain ohjeet kesäiseen vadelmajääteehen, raparperilemonadeen ja suklaa- maapähkinävoi-banaanipirtelöön. Viimeinen, jo aiemmissa paketeissakin tutuksi tullutta banaaniteemaa noudattava resepti tulee kokeiluun varmasti myöhemmin. Uskoisin että pian kokeilen raparperilemonadea. Vadelmajäätee kuulostaa kivalta, mutta minun täytyy ensin löytää sopivaa valkoista teetä. Persikanmakuista valkoistateetähän minulta kyllä jo löytyy, kun sain sen ensimmäisestä paketista. Hmm. persikka ja vadelmathan kyllä sopivat yhteen. Jospa kokeilisinkin sillä. Oikein kivat ajatuksella kootut paketit olet minulle lähettänyt. Tulen kyllä vierailemaan blogissasi toisinaan, nyt kun tiedän tällaissenkin blogin olemassaolosta. Mukavaa kesää ja hyvää jatkoa sinulle!

5 kommenttia:

  1. Ihana paketti ja ihanat vaatteet pikku neidille =) Herrrkullisen kuuloisia reseptejä myös

    VastaaPoista
  2. Ajatuksella koottu paketti - mekko oli piste iin päälle !

    VastaaPoista
  3. Heipä hei parini. Kiva että paketti tuli perille ja kaikki oli ehjiä :) Paljon onnea vielä pienen prinsessan johdosta. Persikkainen vadelma-jäätee kuulostaa aika houkuttelevalta. Iloista kesän jatkoa teille kaikille.

    VastaaPoista
  4. Ihana paketti ja ihana mekko!

    VastaaPoista