Burfi- intialainen makeinen
Valmistusaineet
2 dl | Valio laktoositon kevyt maitojauhetta instant | |
2 rasiaa (à 200 g) | Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa | |
2 dl | sokeria | |
½ tl | kardemummaa | |
¼ tl | vaniljajauhetta | |
2 rkl | kaakaojauhetta | |
½ dl | pistaasipähkinöitä | |
sormisuolaa Mittaa maitojauhe, tuorejuusto, sokeri, kardemumma ja vaniljajauhe korkeareunaiseen paistinpannuun tai kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen n. 15 min, kunnes seos paksuuntuu. Kaada puolet seoksesta voidellun leivinpaperin päälle reunalliseen astiaan (n. 13 x 13 cm). Sekoita kaakaojauhe lopun tuorejuustomassan joukkoon. Levitä vaalean massan päälle. Ripottele pinnalle pistaasipähkinöitä ja sormisuolaa. Anna jäähtyä peitettynä jääkaapissa väh. 2 h tai yön yli. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti